Tämä viikko menee hiihtolomaillessa.:) Tänään Hopsu täytti tasan puoli vuotta.

Kamera projekti on edistynyt siihen, että en osaa päättää kahden mallin väliltä. Tällä viikolla yritän sen kuitenkin hommata, niin saan uudempia kuvailuja Hopsusesta lisäiltyä.

Kovasti odotetusta pentukurssista tuli vihdoinkin inffoa. Ilmoittautuminen tapahtui niin, että piti lähettää täytettävä kaavake ja ilmoittautuneista valitaan 15 koirakkoa sitten kurssille, sekä 5 varakoirakkoa. Toivottavasti käy niin hyvin, että myö päästään tuolle kurssille.

Viikonloppuna oltiin Hopsun kanssa kokeilemassa rallytokoa. Ihmeen hyvin meni pikkuisen ekaksi oikeaksi koulutukseksi. Alussa Hopsu haukkui vähäsen muutamaa koiraa. Ihmisiin Hopsu suhtautui iloisesti ja oli kovasti menossa tutustumaan uusiin tuttavuuksiin. Rally ratakin meni pikkuisella reippaasti. Välillä oli pikkuisia keskittymisvaikeuksia, kun toiset koirat ja ihmiset kiinnostivat. Kaiken kaikkiaan mie olin hyvin tyytyväinen miun pikkuiseen...:) Varmasti tullaan käymään rallyssa ainakin siihen pentukurssiin asti.

Tänään mie trimmasin vähän Rospea ja Fannia. Tuli tyylikkäät talvitassut ja kynnet lyheni. Mitäkäs muuta? Meidän kotisivut valmistuvat ihan pian. Saattaa olla, että jopa tällä viikolla. Itse en siis sivuja toteuta, mutta kovasti odotan, että pääsen näkemään ne.

Ainiin tänne en ole vielä kirjoitellutkaan tästä Hopsusen uusimmasta tempauksesta. Viimeviikolla bortsu päätti laajentaa reviiriään. Laskin koko lauman ulos. Kaikki muut tulivat takaisin sisälle, mutta Hopsua ei näkynyt. Menin etsimään sitä ja löysin sen matkalla naapurin puolelle. Nyt myö ollaankin sitten yritetty opetella oman tontin rajoja ja hyvin on tainnut tähän asti mennä perille, kun ei ole lähtenyt seikkailemaan sen jälkeen.