Yhyyy! Digikameramme lopetti yhteistyö sopimuksensa muutama päivä sitten, joten nyt ei sitten pysty kuvailemaan. Mie suuntaan ostamaan sen kauan toivotun järjestelmä kameran, kunhan tässä sattuu olemaan sen verran vapaata.

Sitten muuta...Viikonloppuna päästiin kunnolla ulkoilemaan ja treenailemaan kerrankin valoisan aikaan. Teimme muutaman lenkin jäälle, niin koko lauma sai riehua ja heilua varmasti tarpeeksi.

Sunnuntaina Fannin juoksu tauon jälkeen päästiin taas agiliidailemaan. Oli kyllä kivasti pakkasta, mutta silti oli ihanaa päästä pitkästä aikaa radalle. Ensimmäiset radat mentiin lähes puhtaasti ja Fannin normaalia vauhtia. Viimeisellä radalla sain sitten raahata otuksen perässäni, kun Fannin innostus loppui. Treenien jälkeen plussaa kuitenkin oli, että hevosen hajut saivat olla rauhassa ja alku oli hyvä. Nyt mie pidän Fannille kuntokuurin ja treeniä enemmän, että uskallan ilmoittaa meidät mihinkään kisoihin

Hopsu meni eilen syömään marsujen purujen seasta porkkanan paloja ja varmaan mahaan meni puruakin, kun siivoiltiin niiden häkki. Illalla ja yöllä Hopsu sitten oksenteli muutaman kerran, mutta tänään on ollut normaali. Miun pitää tästä lähtien vahtia, että neitonen ei pääse osallistumaan häkin siivous operaatioon.  

Mitäkäs muuta? Hopsun pentukarva on vaihtunut lähes kokonaan ja hampaat alkavat jo olla taas suussa.