Nyt on taas muutama päivä vierähtänyt. Nyt on ollut taas vähän tiiviimpi viikko ja en ole kovinkaan ahkerasti kerennyt tällä viikolla kirjoitella.

Tiistaina Hopsu tuli 14 viikkoa. Pikkuinen on jo iso koira...:)

Liimailin tuossa muutama päivä sitten Hopsun korvan. Toinen korva kun sojotti antennina pystyssä ja toinen oli ihan normaalisti lurpalla. Kiltisti Hopsunen antoi liimata, kun istui isäni sylissä. Ensimmäisellä yrittämällä liimailu irtosi, kun en malttanut antaa sen kuivua tarpeeksi. Toisella yrittämällä se sitten jo pysyikin, eikä ole onneksi tähän mennessä vielä irronnut. Mietin liimaanko toisen korvankin, eli sen normaalin korvan. Jätin sen kuitenkin vielä liimaamatta, kun se on tuollaisena hyvä ja muutenkin raskaampi korva, kuin tuo ex-antenni korva. Toivottavasti se lurppa korva ei nyt nousekaan sojottamaan pystyyn, uskon ja toivon että se pysyy tuollaisena lurppana.

Hopsun kanssa ollaan treenailtu vähän taas pentu agilitya ja perus tottelevaisuutta. Agilityn puolella laitoin pihalle muutaman hypyn ja jätin niiden rimat makaamaan maahan hyppyjen siivekkeiden väliin. jotta pikkuinen ymmärtää hyppyjen idean. Istutin Hopsun ensin hypyn toiselle puolelle ja itse kutsuin sitä hypyn toiselta puolelta. Tässäkin harjoittelussa mukana oli naksutin. Heti kun Hopsunen ylitti hypyn, niin kuului "naks" ja palkka. Nopeasti Hopsu oppi hyppyjen idean ja kokeilimme kolmea hyppyä peräkkäin. Hyvin meni tuokin. Opettelimme myös tuota hyppyjen takaakiertoa. Ohjasin kädellä ja namilla Hopsun kiertämään hypyn takaa. Seuraavana tavoitteena on yrittää saada ohjattua Hopsu hyppyjen viereltä, kun nyt olen ollut aina hyppyjen toisessa päässä odottamassa. Tuo hyppyjen välistä tulo on myös harjoiteltava. Paikallaanoloa on myös vahvistettava, kun pikkuinen ei malta olla kovinkaan pitkään hypyn edessä odottamassa paikallaan. Kohta Hopsulla on se viimeinen rokotus, niin sitten mennään katselemaan putkia ja muita helppoja esteitä Fannin treeneihin.

Kuvanlaatu ei ole kovin hyvä, mutta kuvassa näkyy nyt se liimailtu korva...

2138015.jpg