Viikko on ollut koulun täyteinen. Tämän viikon keskiviikosta lauantai mukaan lukien kokeita on ensiviikon torstaihin. Itseppähän olen kouluni valinnut.Nauru

Viime viikon loppuna olimme tavalliseen tapaan maneesilla treeneissä. Ensimmäisellä radalla vauhti oli melko nopeaa.(Jes!) Toinen ja kolmas rata olivat sitten ensimmäistä rataa hitaampia. Olemme yrittäneet tehdä Fannin kanssa pitempää juoksulenkkiä, hiihdelleet jäällä ja venytelleet Fannin kireitä paikkoja. Kiva olisi päästä kisaamaan, mutta vielä en ole uskaltautunut ilmoittautua. Toivottavasti kuntokuurilla on jotakin apua ja päästäisiin vielä kisaamaan tai sitten miun on vaan kohdattava tosiasia, että meidän kisa ura alkaa olla lopuillaan ja Fanni saa siirtyä "sunnuntai hyppelijäksi." Fanni tulee 5 kesällä ja onhan tuo flätin iässä melko vanha, kun niiden keski-ikä ei ole samaa tasoa kuin useilla muilla roduilla.

Tuohon meidän "vanhukseen" verrattuna Hopsulla riitti virtaa. Treeneissä harjoittelimme Hopsun kanssa puomia ensimmäistä kertaamme. Ensimmäisellä nousulla Hopsu meni hyvin ylösmeno osan, mutta korkeimmalla tasaisella osuudella jäi epäröimään. Kannustuksella mentiin kuitenkin koko puomi läpi. Toisella kerralla tasainen osuus ei ollut enää niin pelottava juttu ja Hopsu käveli sen ihan reippaasti. Muutaman kerran jälkeen Hopsu meni jo puomin juosten. Olen ihan tyytyväinen pikkuisen reippauteen.Hymy  Samoissa treeneissä yhdistettiin hyppyjä ja putki. Putki näyttää olevan Hopsun lempi este ja välillä oli havaittavissa lievää ylikuumenemista. Ihan mahtavaa treenata tuollaisen virtapiirin kanssa.

Ensiviikolla alkaa tapakouluts. Ensikuussa päästään ekoihin näyttelyihin ja sitten agi alkeita odotellessa.

Ainiin...tänään näin uudet kotisivut. Nyt täytyy laittaa sisältöä sinne ja saan sitten avattua ne virallisesti.