Viikko taas vierähtänyt kiireen ja kaikenlaisen ohjelman merkeissä. Koulun kanssa on  enemmän hommaa, kun ensiviikolla häämöttää taas ihanainen koeviikko.

Viime viikonloppu oli taas ihan täynnä ohjelmaa. Sunnuntaina oli meidän treeni ryhmän vuoro järjestää möllit ja ihan kivasti nuo sujuivat, vaikka porukkaa olisi saanutkin olla enemmän.

Alkuviikosta sain tiedon pentukurssin kohtalosta ja Hopsun kanssa emme päässeet 15 kurssilaisen joukkoon. Perusteluina oli, että kurssille otetaan etupäässä ensimmäisen koiransa omistavia ja kurssilla käydään läpi alkeita, joten meille ei olisi siitä hyötyä. Seura järkkää ensikuun alusta alkaen tapakoulutusta, jonne päästiin Hopsun kanssa mukaan. Ikävästi tapakoulutus sattuu samalle illalle kuin rallytoko, niin rallysta pidetään sitten varmaankin taukoa ainakin koulutuksen ajan. Viime viikolla Outokummun näyttelyyn ilmo. meni postiin ja nyt ollaan yritetty treenailla ahkerammin "kehäkäyttäytymistä."

Treenailusta sen verran, että Hopsu kanssa ollaan agiliidailtu tällä viikolla ahkerammin. Hypyillä (Rimat maassa) ollaan harjoiteltu takaakiertoa ja välistä tuloa, valssikäännöstä, sekä useampia hyppyjä peräkkäin. Keppien aloitusta ollaan treenailtu myös. Seuraavissa Fannin treeneissä kokeillaan Hopsun kanssa puomia, sekä yhdistän hypyn ja keppien aloituksen.

Tällä viikolla Hopsulta taas pääsi unohtumaan oman tontin rajat ja Hopsunen hipsutteli naapurin puolelle. Viikonloppuna kertaillaan sitten taas rajoja. Toivottavasti tuo neitosen hallittavuus paranee.

Riiviö...