Joulukuusi ei ole enää niinkään edustavan näköinen, kun joku (Hopsu) on aina juonut sen vedet ja jyrsinyt alaoksat ja kuusi näyttää ei niin elävältä enää. Muilta vahingoilta ollaan vältytty onneksi. Suklaat on saanut olla ihan rauhassa, joita tulikin ihan hurja pino. Syödään suklaata sitten varmaan vielä kesälläkin...:) Hopsun ensimmäinen joulu onkin sitten pulkassa.

Kaikki hauvelit on tällä hetkellä terveitä, mutta itse omistaja sairastui kuumeeseen. Hopsu joutui tylsistymään ja turhautumaan eilen sisällä, kun omistajalla oli lähes 39 astetta kuumetta ja kurkku kipeänä. Vuoden vaihde sujuikin sitten tylsästi kuumeessa. Rakettien kanssa ei ollut ongelmia, kun niiden äänet kuuluivat vain jostain kaukaa. En tiedä kuuliko Hopsukaan niiden pamahduksia. Eilen illaksi tuli kuitenkin hirveä tuuli ja sitten katkesi myös sähköt moneen kertaan. Fanni luuli, että on ukkonen ( Jota se on ruvennut hirveästi pelkäämään salaman iskettyä pistokkeeseemme toissa kesänä) ja oli välillä rauhaton. Sähköt palasi kuitenkin ennen puolta yötä.

Sitten muita höpinöitä. Hopsulla ja Rospella oli rokotukset tiistaina. Nyt on sitten kaikki rokotukset taas kunnossa, paitsi Hopsun viimeinen Rabies-rokoitus, joka pistetään kahden viikon kuluttua. Fannin kanssa joulutauko treeneistä vielä jatkuu. Sunnuntaina olisi sitten agi treenit, mutta moni koira on sairastunut treeni porukasta kennelyskään, joten en tiedä uskalletaanko mennä vielä treenailemaan. Uusia keppejä pihalla ollaan kylläkin treenailtu. Nyt yritetään parantaa kepeille menoa avokulmasta ja otetaan muitakin vaikeita kulmia, jotka eivät aina suju niinkuin pitäisi. Sitten 17-18.01 olisikin se agilityn koulutus viikonloppu. Sinne yritetään päästä terveenä. Jossain vaiheessa Fannilla on myös se koirahierojalla käynti. Tulevia kisoja pitäisi myös katsella tosi tarkoituksella...

Hopsun hampaat on putoilleet ihan mukavasti ja pikkuinen on nyt harvahammas. Pentukarva alkaa myös tietyistä kohti vaihtua ja tilalle näyttää kasvavan pitempää aikuisen bc:n turkkia. Hopsusessa näkyy myös uhmaiän merkkejä, kun Evelle täytyy purista takaisin kaikkiin kieltoihin. Fannia yritetään nyt myös kovasti pomottaa. Fanni pieni ei saa aamuisinkaan välillä nukkua, kun pikku Hopsu on päättänyt saada sen hereille.

Hopsu ja rakas joulukuusi

2194646.jpg