Itsenäisyyspäivä vierähti Fannin kanssa agility kisoissa. Iltapäivällä alkoi eka rata ja päästiin lähtemään kohti kotia vasta kahdeksan aikaan illalla. Hopsua en ottanut mukaan, kun ajattelin, että pikkuinen jäätyisi monta tuntia kylmässä maneesissa. Kisoissa ei meidän osalta ollut kehumista. Ensimmäisestä radasta napsahti hylky. Fannin kiinnostus oli enemmän hevosten hajuissa, kuin kepeille oikein menossa. Kepit siis epäonnistuivat ja Fanni pujotteli kepin väärin ja siitä tuli hylky.

Seuraavalle radalle yritettiin nollata edellisen radan epäonnistuminen. Rata lähti hyvin ja vauhti olikin nopeampaa kuin edellisellä. Radalta saatiin kuitenkin vitonen, joka tuli kiellosta hypyltä, joka oli takaakierto. Siihen rataan olin ihan tyytyväinen. Lopullinen sijoitus oli siinä keskivaiheilla.

Viimeinen rata oli sitten hyppyrata. Yleensä hyppyradat ovat olleet meille lemppari ratoja. Siitä saatiin nolla tulos, mutta ajan puolesta emme sijoittuneet kolmen parhaan joukkoon. Käytännössä siitä nollasta ei siis ollut mitään hyötyä, mutta hyvä, että edes saatiin puhdas rata. Tuomarina kisoissa oli Tuija Kokkonen. Maksi kolmosissa taisi olla yhteensä 25 osallistujaa. Yritän etsiskellä kilpailun rata piirrokset netistä, jos ne jostain löytyisivät ja laitella sitten blogiin.

Hyvä mieli kuitenkin jäi ja oli ihan kiva viettää itsenäisyyspäivä edellisvuosien tapaan kisoissa.

Sunnuntaina emme menneet aamusta agi treeneihin, koska Fannilla oli rankka kisa päivä takanaan. Hopsun kanssa olisi tarkoitus lähteä ulos treenailemaan.