Koeviikko jatkuu vielä torstaihin. Tänään oli vapaata. Aamulla Hopsu sai rokotuksen eläinlääkärissä. Hyvin meni. Ei kitissyt juuri yhtään ja oli hyvin reipas. (Seuraava rokotus taitaakin olla sitten jouluna ja matokuuri on tässä välissä. ) Piipahdettiin myös äitini työpaikalla. Siellä pikkuinen sai rapsutuksia. Hyvin siis Hopsunen suhtautuu vieraisiin ihmisiin ja oudompiin paikkoihin. Eilen oli kova lumimyrsky ja yön ja eilisen illan aikana oli satanut taas lisää lunta. aamulla auton sai kaivaa lumikasasta. Hopsua ja muita koiria lumi ei haittaa vaan on ihanaa kun voi mönkää ja kaivella kinoksissa.

Tänään ollaan siis ulkoiltu ja otuksia ei millään saisi tulemaan takaisin sisälle. Riittävän ulkona riehumisen jälkeen Hopsukin lopulta nukahti ja nyt uinuu tyytyväisenä Rospen vieressä sohvalla. Seuraava operaatio tämän päivän aikana on trimmata nuo Fannin hapsottavat tassukarvat, kun niihin tarttuu ulkona lumipalloja. Rospen tassut ja korvat voisi myös vähän siistiä.

Eilen sain aikaiseksi ilmoittaa Fannin JoA:n itsenäisyyspäivän agility kisoihin. Siellä on siis yhteensä kolme rataa. A-ja B-rata on ihan normaaleja ja viimeinen C on sitten hyppyrata. Sunnuntaina treeneissä Fannin vauhti oli nyt ihan hyvää. Otettiin pöytäkin kaiken varalta, jos se kisoissa sattuu radalla olemaan. Kepeillä Fannilla tuli virheitä. En tiedä miksi se on nyt muutamana kertana treeneissä ottanut ne väärin. Pitää siis nyt kotona pitää teho treeniä kepeillä ennen kisoja.

2089702.jpg