Nyt on "vauvaloma" ohitse. Aika oli palata takaisin kouluun. Hommaa on riittänyt, kun huomenna alkaa se koeviikkokin.

Siitä onkin jo muutama päivä, kun olen kirjoitellut. Fannin kanssa oltiin sunnuntaina agility treeneissä. Pitäisi Fanni ilmoittaa JoA:n itsenäisyyspäivän kisoihin. Siellä on yhteensä kolme rataa.

Tässä muutamassa päivässä satoi ensilumi ja nyt kaikki on ihan valkeaa.Hopsu oli innoissaan, kun aamulla huomasi, että ulkona on lunta. Hopsunen ei millään aina malttaisi tulla sisälle. Ollaan treenailtu ahkerasti. Nyt pikkuinen hallitsee jo tuon remmissä seuraamisen. Keppejä ollaan vähän aina harjoiteltu. Tuo istu, maahan, seiso ja luoksetulo sujuvat jo ongelmitta. Mahtavaa on myös, että maahanmeno ja istuminen onnistuu jo kaukokäskytyksenä. Yllätti positiivisesti, miten nopea Hopsu on oppimaan. Välillä tuntuu, että pikku bortsu oppii jonkun asian jo yhdellä kertaa. Pikkuinen ei ole kohta enää niin pikkuinenkaan, kun kasvaa aivan huimaa vauhtia. Hopsu oppi muutama päivä sitten hyppäämään sohvalle ja sitten myös sängylle. Muutamana yönä pikkuinen on tullut viereen nukkumaan.

Katselin tuon oman seuran sivuja ja seuraava pentukurssi alkaa keväällä. Sinne siis olisi tarkoitus ainakin mennä. Rokotuksen pikkuinen saa maanantaina ja sitten voidaan mennä vähän enemmän katselemaan noita muita koira kavereita.